Ciurtin & Asociatii

Timp de 15 ani, Ciurtin & Asociatii, membru al Ecovis International, se afla in avangarda practicii juridice si de afaceri din Romania din alte jurisdictii relevante la nivel mondial, oferind consultanta clientilor nationali si internationali cu privire la deciziile lor manageriale si alegerile operationale.

Adrian Ciurtin, fondator si partener al Ciurtin & Asociatii, isi dedica timpul indrumand echipele din domeniul dreptului si afacerilor, capabil sa actionize rapid si increzator in tranzactiile nationale si internationale care necesita concentrare, determinare, cumpetente si profunzime strategica.

Realizam cu succes mandatele in strainatate pe baza unor cunostinte precise privind business intelligence si pe un project management eficient al proiectelor juridice, cu alocarea corecta a bugetului si utilizarea organizatiei noastre unice transfrontaliere din cadrul Ecovis.

Domenii de practica

Domnul Adrian Ciurtin este fost membru al middle management in grupul Raiffeisen Romania si, ca o consecinta fireasca, Ecovis Ciurtin & Asociatii sprijina activitatea majoritatii institutiilor financiare prezente in Romania. Dl. Ciurtin se ocupa de practica juridica in proiectele imobiliare cu destinatie comerciala, industriala sau rezidentiala, cu un accent special pe proiectele verzi cu destinatie mixta. Directorul juridic al Centrului Roman pentru Energie (Bucuresti si Bruxelles) si membru al echipelor de conducere in programe guvernamentale de infrastructura, energie, productie si logistica, dl Ciurtin are o importanta contributie de reglementare si a elaborat diverse propuneri legislative importante adoptate de Parlament sau de Guvern.

Domnul Flaviu Nanu si-a construit o cariera de succes in colaborarea cu firmele de avocatura de top din Marea Britanie, Austria si SUA care se ocupa de proiectele notabile de M & A, Finantare si Energie, asistand investitorii in legatura cu achizitionarea si gestionarea participatiilor la societatile de asiguratori, companii de software, companii de petrol si gaze, companiile farmaceutice, comerciantii si producatorii de produse de consum, inclusiv societatile cotate la bursa.

Ecovis Ciurtin & Associates este in principal activa in Romania si CEE; Austria, Germania si Elvetia; Israel, Orientul Mijlociu si Africa de Nord; Hong Kong si Shanghai, sprijinind investitorii interesati de valorificarea afacerilor in curs sau de exituri, dezvoltatori imobiliari interesati sa construiasca proprietati generatoare de venit, sa exiteze active performante sau altele in dificultate financiara.

Vezi site-ul companiei