Conferinta online „LeaderTalks in Energy”

LeadersTalkweb

ARPEE recomanda conferinta online „LeaderTalks in Energy”, primul eveniment din seria de conferinte transmise online organizate de publicatia The Diplomat-Bucharest. Conferinta online se va desfasura joi, 9 Aprilie 2020, in limba romana, in intervalul orar 14.30 -16.00, ora Romaniei (GMT+2).

Seria de evenimente e-conferences isi propune sa vina in spriiinul comunitatii de afaceri si a sectorului energetic cu un produs media actualizat, adaptat la nevole actuale de informare si care sa sprijine in aceasta perioada provocarile impuse de situatia globala.

Joi, vor fi alaturi de noi online in discutiile cu privire la abordarile de business si reglementarile in domeniul energetic: dl. VALERIU BINIG – Director, Regulatory and Antitrust, ENEL, ce se va alatura autoritatilor si specialistilor din mediul de afaceri din Romania, dl. NICULAE HAVRILET – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, dna. CORINA POPESCU – CEO Electrica si dna. SILVIA VLASCEANU – General Manager, ACUE, (Federaţia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie).

Evenimentul va fi live si pe paginile de Fb ale The Diplomat-Bucharest si partenerilor ACUE, Invest Energy, Financial Intelligence, carora le multumim!

Participarea la acest eveniment este gratuita.

Inscrieri Vezi site-ul evenimentului