Thermaflex S.R.L.

Thermaflex este o afacere de familie cu sediul principal in Olanda si activ prezenta in mai mult de 40 de tari in jurul lumii, avand in operare 5 fabrici de productie. Sustenabilitatea si eficienta instalatiilor de incalzire si racire in cladiri si in sistemelor centralizate de distributie energie termica reprezinta partea centrala a afacerilor noastre.

Incepand cu anul 1976 ca producator de izolatii tehnice, Thermaflex a dezvoltat o experienta si un know-how deosebit in crearea unor sisteme de distributie termica sustenabile si extrem de eficiente. Aceasta a condus la dezvoltarea unor inovatii pentru solutii optime anticipand necesitatile pietelor in domeniu.
Constientiarea influentei costurilor totale a sistemelor si instalatiilor de distributie de caldura si racire se impune in ritm rapid. Optimizarea si proiectarea inovativa ofera mai multe optiuni si alegeri pentru o valoare adugata importanta. Thermaflex se concentreaza pentru minimalizarea “costului total al proprietarului” si maximizarea vitezei de implementare a acestor retele.

In cooperare cu partenerii sai, Thermaflex face lucrurile posibile acolo unde se considera ca este imposibil. Intrand in dialog cu cu beneficiarii sai pentru a dezvolta idei inovative si furniza servicii individualizate specifice este unul din telurile noastre.

Vezi site-ul companiei