THE CIRCULAR ECONOMY ROADMAP 2021

The Diplomat Bucharest organizeaza evenimentul ONLINE GRID INTEGRATION OF ELECTRIC MOBILITY FORUM 2020, pe 18 Noiembrie intre 10:00 – 11:30.

The Diplomat-Bucharest organizeaza prima editie a evenimentului dedicat ECONOMIEI CIRCULARE pe 16 februarie, in cadrul unei conferinte online adresata partilor interesate si relevante din departamentele guvernamentale si economice, companii, grupuri de lobby si experti.

Proiectul dezvoltat de IRCEM, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din Guvernul Romaniei si referitor la tranzitia catre o economie circulara (ROCES) 2020-2030, are scopul de a defini pilonii pentru sustinerea acestei tranzitii catre o economie circulara prin implicarea tuturor actorilor relevanti si prin atragerea sprijinului financiar necesar.

Obiectivele cheie ale proiectului sunt legate de identificarea oportunitatilor regionale si locale ale sectorului economiei circulare din România, care vizeaza principalul plan de actiune al Comisiei Europene in directia mai multor directive:
• Directiva-cadru privind gestionarea deseurilor
• Directiva privind depozitele de deseuri
• Directiva privind ambalarea si deseurile de ambalaje
• Vehicule scoase din uz (ELV), baterii si acumulatori si baterii pentru gestionarea deseurilor de baterii
• Deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Download agenda View event website