ENGIE Romania

ENGIE este prezent in Romania in trei domenii de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice.
Principala filiala locala a Grupului, ENGIE Romania, activeaza in urmatoarele sectoare: distributie si furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice si productie de electricitate. Compania deserveste un portofoliu de 1,6 milioane de clienti, opereaza o retea de 18.550 km, detine si opereaza doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW si are aproximativ 3650 de angajati.

Eficienta energetica este pentru ENGIE Romania o axa importanta de dezvoltare, fapt pentru care, in 2015, a fost lansat un produs inovator de eficientizare a consumului de gaze naturale, un termostat care permite monitorizarea si controlul centralei termice de la distanta, prin dispozitive mobile, clientii având astfel posibilitatea de a accesa si controla setarile de temperatura din locuinta lor de oriunde si in orice moment.

Tot in 2015, compania a finalizat si un amplu proiect de responsabilitate sociala având drept obiectiv imbunatatirea eficienței energetice prin acțiuni de izolație termica si de inlocuire a centralelor termice din locuintele sociale administrate de SOS Satele Copiilor.

Vezi site-ul companiei