CODUL EUROPEAN DE CONDUITA PENTRU CPE

Codul European de Conduita cu privire la Contractele de Performanta Energetica

member3

Codul European de Conduita pentru Contractul de Performanta Energetica reprezinta un set de valori si principii care sunt considerate fundamentale pentru implementarea cu succes, profesionista si transparenta a proiectelor de Contracte de Performanta Energetica in tarile europene si este, totodata, un model de afaceri eficient pentru servicii energetice.

Codul de Conduita CPE defineste principiile referitoare la comportament ale furnizorilor CPE si reprezinta un indicator al calitatii pentru clienti si reprezinta un angajament voluntar care nu este obligatoriu din punct de vedere juridic.


ARPEE este prima asociatie profesionala semnatara a Codului European de Conduita pentru Contractele de Performanta Energetica (EPC), promovand aplicarea acestuia la implementarea proiectelor EPC de la 1 aprilie 2015.


ARPEE (membru EFIEES) a invitat ESCOROM (aliat al eu.ESCO) sa co-administreze impreuna pentru Romania, incepand cu 25.11.2015, Codul European de Conduita cu privire la Contractele de Performanta Energetica – o oglinda a administratorului european al Codului.

Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa contactati co-administratorii Codul European de Conduita EPC:
ARPEE | Razvan Claudiu Grecu & Claudia Staicu | office@arpee.org.ro
ESCOROM | Carmen Pavel | info@escorom.ro

Codul European de Conduita EPC
Procedurile Codului European de Conduita EPC
Invitatia de a deveni semnatar al Codului European de Conduita EPC
Formular de adeziune la Codul European de Conduita EPC pentru Facilitator & Altii
Formular de adeziune la Codul European de Conduita EPC pentru Furnizori
Formular de adeziune la Codul European de Conduita EPC pentru Asociatii


Lista Nationala al semnatarilor Codului European de Conduita cu privire la Contractele de Performanta Energetica cu 3 subliste:

Furnizori EPC

cod-veolia1 cod-ge cod-veolia2 cod-veolia3cod-tiab cod-segescod-energy-serv cod-servselect cod-energobitcod-luxtencod-tebcod-elsaco

Asociatii de furnizori EPC

cod-arpee cod-esco

Facilitatori EPC & Alti semnatari

cod-aercod-tiab